Kocasıyla Beraber Yatakta Yakaladığı Kadının Vajinasına Acı Biber Sokan Kadın



              Kocasının kendisini aldattığını öğrenince metresinin cinsel organına kırmızı acı biber soktu bir kadın. Daily Mail'den derlediğimiz habere göre üzerine bir de olayın videosunu çekip paylaştı.

23 yaşındaki Ly Chanel, 7 aydır beraber olduğu eşi 24 yaşındaki Chien Keo saatlerce ortadan kaybolmaya başlayınca, onu aldattığından şüphelendi.

Hamile kadın ve 4 arkadaşı, Chien'ı bir otele kadar takip ettiler. Vietnam'ın Thai Nguyen bölgesinde bulunan otelde, kocasını ve metresini yatakta yakaladılar.

Salı günü yaşanan olayda, karşılaştığı manzara karşısında çılgına dönen Ly, 3 arkadaşı metresi yatağa yapıştırılırken ellerine eldiven taktı. Kalan bir kişi de, arkadaşları kadının iç çamaşırlarını çıkarırken olayı kameraya aldı.

               Sonrasında, içinde 200 binlik acı kırmızı biber bulunan paketi açtılar ve biberleri kadının vajinasına tıkmaya başladılar.

Korkunç fotoğraflarda kadının kafasından, kollarından ve bacaklarından tutulup bastırıldığı gözlemleniyor. Kırmızı biber tohumları yatağa ve kadının mahrem yerlerine bulaşırken acıyla kıvranıyor.

Grup, sonrasında fotoğrafları ibret olsun diye internette paylaştı. Ancak aldatan kocası yerine kadını cezalandırdığı için çok sert tepkiler aldı Ly.

Yaklaşık 3 aylık hamile olan ve oğlan bekleyen Ly: "Kocam, çocuğunu kucağına alabilmek için benim mutlu yaşamamı istemez miydi?" dedi.

"Başka biriyle aldatırsa nasıl bizi önemseyebilir ki? Aileyi yok eden bir kadın."

         "Kadınlar kolay affedebilir ancak asla unutmazlar. Kıskançlık acı verir. Artık o kadın da bunu biliyor. Benden nefret eden insanlar var artık, ama hayat böyle. Herkesi memnun edemezsin. Herkesin yaptığı kendini ilgilendirir."

Polis, karşı taraftan henüz bir şikayet gelmediğini söyledi ancak Ly ceza alabilir.

Avukatlardan biri, Ly'ın psikolojik durumunun düşünüldüğünü, ancak böyle bir olayın ancak başkalarını aşağılamak için yaşandığını belirtti.

Yani, kadının cinsel organı herhangi bir şekilde zarar görmüşse Ly para cezası yiyecek.

Haber Kaynağım :