Pakistanda Ortaya Çıkan Deccal...


     Pakistan'ın Lahur öyünde fakir bir dul kadının oğlu olan, babası kabileler arasında olan bir çatışmada ölmüş, çocuk tek gözlü doğmus iki kasın arasinda anası bunu doğurduktan sonra bunu saklamış kimseye göstermemiş korkunç şekli yüzünden ta ki her dışarı çıkışıinda kadın elbisesi ile yüzünü örterek dışarı cıkartıyordu.

Çocuk büyüdü ismi Masum çocuktaki zeka fark edilince onu bir büyücü alıp büyüttü sonra cin ve seytanlarla olan ilim ile uğrasti o kadar nami yükseldi ki tüm Pakistan'da ismi yayıldı.

Bir çok iyilesmeyen hastalıkları iyilestirdi çok harikulade olaylar yapıyor.

Egtimini bitirdikten sonra yüzünü açtı tek gözle milletin karşına çıktı, millet korkmaya basladı.

Bir çok harikulade şeyler yapıyor bunlardan: elini ateşe atıp yanmıyor, taş ve cam yiyor, deniz suyundan içiyor, elini her cansıza isaret ettiyse yanına geliyor o cansız hareket ediyor cağırmasına icabet ediyor, topraktan altın yapıyor ve korumasını ise bir kara kedi üstlenmiş.


Namı yayıldığında devlet bunu yakalıyor ve hapise atıyor ama onu yakaladıktan sonra acayip olaylar oluyor hapishanedeki bütün polisler korkudan ne yapacaklarını bilemiyorlar.

Çünkü her ne kadar kapıları üzerine kitledilerse kapılar kendilerinden acılıyor en sonunda devlet caresizlikten bunu salı veriyor ve serbest bırakıyor.

Bu arada Pakistan devlet din adamları ve alimlerden yardım istiyor ama hiç kimse buna karşı bir sey yapamiyor.

En sonunda devlet bunu öldürmeye karar veriyor ama hiç bir silah ona işlemiyor.

Devlet alimlerden yardım isteyince bir alim hadislere dayanarak bunun Deccal olduğunu açıklıyor ve bir ara sonra kayıp olacağı ve Horasan'a gidip ordan çıkacağını açıklıyor.


Diger alimler ise bu deccal değilse büyük bir büyücü olduğunu söylüyorlar gidip yakalandıktan sonra onun sihrini iptal edeceklerini söylüyorlar, ertesi gün bunun evine baskı yapiyorlar aynen olan oluyor Masum kayıplara karışıyor ve nereye gittigini kimse bilmiyor ....

Acaba bu deccal midir ? Alimlerin dediği gibi ?

Alimler ise onun Deccal olduğunu açıklıyorlar ve bütün Pakistan gazeteleri bu haberi yayınlıyor.

Haber Kaynağım :
http://gizliilimler.tr.gg
http://salilus.net/