‘Kadın İşi‘ çok yakında sinemada

 
     
       Meltem Cumbul, Özge Ulusoy, Esra Dermancıoğlu ve Filiz Ahmet’in başrollerini paylaştığı “Kadın İşi”; farklı nedenlerle kalbi kırılmış 4 kadının tek yürek olup hayatın üstesinden gelişini anlatıyor!

“Kadın İşi”; birbirlerinden başka güvenecek kimsesi olmayan 4 benzemez arkadaşın, sadece birlikte kaldırabilecekleri bir yükün altına girdikleri banka soyma macerasında, çaresizliği karikatürize ediyor. 

İmrendiren bir arkadaşlık hikayesiyle seyirciyi kimi zaman güldüren, kimi zamansa duygu dolu anlar yaşatan film; TAFF Pictures’ın yapımcılığında 17 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşuyor.

“Kadın İşi”; farklı nedenlerle hayal kırıklığına uğramış, kalpleri kırık 4 kadının, kendileri için göze alamayacakları riskleri, şartlar ne olursa olsun birbirleri için göze alarak kalkıştığı banka soygunu macerasını anlatıyor. 
.
     

   Başlarına ne geleceğini düşünmeksizin, hiçbir koşulda birbirini satmayan 4 kadının sırt sırta verdiği film; gerçek dostlara daha sıkı sarılmanın ne denli önemli olduğunu anlatırken, en zor şartlarda dahi gülecek bir şey bularak hayata tutunmanın önemini de seyirciye eğlenceli bir şekilde hatırlatıyor.

Haber Kaynağım :
http://www.aksam.com.tr/