İşte Özcan Deniz'in Hayalindeki Kadın!

       Özcan Deniz katıldığı bir Arap televizyonunda yapılan röportajda soruları cevaplandırdı.

En ilginç soru ise Özcan Deniz'e göre ideal kadın tarifini yapmasının istenmesiydi.

Özcan Deniz hayalindeki kadını anlattı.

Son filmi Su ve Ateş'in galası için Birleşik Arap Emirlikleri'ne giden ve bir Arap kanalına röportaj veren Özcan Deniz, sunucuya samimi ve şoke eden açıklamalarda bulundu. 
.
       

    Su ve Ateş isimli son filminin galası için Arabistan'a giden Özcan Deniz, orada bir röportaj da verdi.

Kendisine, değişimlerine ve çocukluğuna yönelik açıklamalarda bulunan Özcan Deniz, Türkiye ve Ortadoğu kadınının nasıl olması gerektiğini de ayrıntılarıyla tarif etti.
.
      

   Türk dizilerinin peş peşe yayınlandığı, Türk sanatçıların yakından izlendiği MBC grubunun 4’üncü kanalında yayınlanan ‘Extra Turki’ programının bu haftaki bölümünde ‘Su ve Ateş’ filmine geniş yer ayrıldı.

Özcan Deniz, senaryo ve yönetmenliğini üstlendiği, başrol oyunculuğunu yaptığı vizyona giren film ile ilgili soruları yanıtladı.

 Özcan Deniz, kadınların nasıl olması gerektiğini düşündüğüne dair soru üzerine, şu karşılığı verdi:
.
       

   "Kendi ayakları üzerinde durabilecek kadar güçlü, sarsılmaz ve güçlü, hayatlarındaki kendilerine ait her şeye maksimum güçle sahip çıkmaları, zeki olmaları, onları farklı kılan şeyler.

Ben artık Türkiye’deki Türk kadının artık bu seviyelere gelmesini istiyorum genel olarak.

Kadınların Türkiye’de, Ortadoğu’da kendine güvenip, kararlarını verebilen çok genel kurallara boyun eğip büyük acılara mahkum olmayan kadınlar olmasını diliyorum."

Haber Kaynağım .
http://www.kadinhaberleri.com/