Öğrencisi ile Seks Yapan Kadın Öğretmen 15 Yıl Hapis Cezası Alabilir

        Kuzey Dakota, Bismarck’taki bir orta okulun öğretmeni, 15 yaşındaki öğrencisiyle seks yapmakla itham ediliyor.

Öğretmenin suçlu bulunması halinde 15 yıla kadar hapis cezası alabileceği belirtiliyor.

Associated Press’in haberine göre Pazartesi günü Susan Duursma (34) isimli öğretmen, reşit olmayan birini baştan çıkarmakla ya da yanlış yola sevk etmekle itham edildi.

Associated Press’e konuşan Duursma’nın avukatı Tom Dickson, müvekkilinin suçu reddedeceğini söyledi.
.
    

KXMB-TV’ye göre Wachter Middle School isimli orta okulda beden eğitimi öğretmeni olarak çalışan Duursma, Mart ila Temmuz ayları arasında bir kez evinde, iki kez bir araç içinde olmak üzere 15 yaşındaki çocukla üç kez seks yapmakla suçlanıyor.

AP’ye yaptığı açıklamada Dickson, “Her hikayenin bir de diğer yüzü vardır; bazen bu durumlar, ilk etapta görüldüğünden biraz daha karmaşıktır” dedi.


Accused: Susan Kathleen Duursma, 34, a middle school gym teacher, is charged with having sexual acts with a 15-year-old boyDuursma hakkında 1.000 dolar kefalet ücreti belirleyen Merkez Güney Bölge Yargıcı David Reich ayrıca Duursma’nın kendi çocuğu dışında reşit olmayan kimseyle irtibat kurmamasını şart koştu.

Bismarck Tribune’e konuşan Bismarck Okul Baş Yönetmeni Tamara Uselman, geçen Perşembe günü Duursma hakkında şikayet aldığını, şikayetin dayanağı olduğuna karar vermesinin ardından ise elindeki şikayeti Cuma günü polise ilettiğini belirtti. 


 Ayrıca Duursma’nın okul bölgesi tarafından idari izne çıkarıldığı kaydedildi.

Tribune’e konuşan Bismarck okullarının insan kaynakları yöneticisi Lisa Kudelka, Duursma’nın dosyasında önceki dönemlere ait başka şikayet olmadığını söyledi.

Bu yılın, Duursma’nın Bismarck okullarındaki yedinci yılı olduğu kaydedildi.

Haber Kaynağım :
http://www.turkishny.com/