İki çocuk babasına pusu kurdular.


İki çocuk babası 33 yaşındaki Yakup Yıldırım otuduğu evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü. Pazarcılık yapan Yakup’a sayıları en az dört kişi olan bir grubun pusu kurduğu sanılıyor.


BERLİN’de Yakup Yıldırım oturduğu evinin önünde cinayete kurban gitti. Neukölln ilçesi Goldammerstrasse üzerinde saldırıya uğrayan Yakup Yıldırım, aldığı çok sayıda bıçak darbesi ile olay yerinde yaşamını yitirdi. Öldürülen 33 yaşındaki Yakub Yıldırım, geriye gözü yaşlı dul eş ve henüz bir yaşında olmayan Yusuf ile 7 yaşında Eslem’i yetim bıraktı.

BIÇAK DARBELERİ İLE
Edinilen bilgiye göre cumayı cumartesine bağlayan gece yarısı yardım çığlıklarını duyan komşuları olay yerine polis ve ilk yardım ekipleri çağırdı. Doktorların olay yerinde Yıldırım'a yaptıkları müdahale onu hayatta tutmaya yetmedi. Aldığı bıçak darbeleri sonucu aşırı kan kaybeden talihsiz Yakup Yıldırım, olay yerinde can verdi.

Adını vermek istemeyen Alman komşuları ise gece yarısı önce yüksek sesle bağrışmalar duyduklarını sora kadın veya erkek sesi olup olmadığını ayrımadıkları birilerinin ‘yardım edin’ çığlığını duyduklarını ve ardından da sayıları en az üç dört kişi olduklarını tahmin ettikleri birilerinin koşarak kaçtığını söyledi.

7. CİNAYET MASASI
Cinayete el koyan 7. Cinayet Masası dedektifleri cinayetin işlendiği gece ve sabah saatlerinde olay mahlinde delil topladı. Cinayet masası dedektifleri cinayeti aydınlatmak için olayı gören veya cinayetle ilgili bilgisi olanların kendierine bilgi vermesi çağrısında bulundu.

Cinayet ile ilgili bilgisi olanların lütfen Polisin 030-46 64 91 17 01 numaralı telefonuna vicdan ve insaniyet namına bilgi vermalerini istiyorum.

Haber Kaynağım :
http://www.hurriyet.de/