Müge Anlı, Gülizar Öztürk’ün katili Taştan Öztürk’ü ortaya çıkardı!

Gülizar Öztürk düğümünü Müge Anlı çözdü. Taştan Öztürk katil zanlısı olarak tutuklandı. Müge Anlı ATV’deki Tatlı Sert programında Milyoner Gülizar Öztürk’ün kaybolmasındaki sır düğümünü çözdü.

Gülizar’ın imam nikahlı kocası Taştan Öztürk neler sakladı?

Müge Anlı aylardır kayıp olan Milyoner kadın Gülizar Öztürk’ü canlı yayında aramaya başladı. Gülizar Öztürk yıllarca eşi ve çocukları ile Almanya’da çalışmış ve ailece oldukça hatırı sayılır bir servet yapmışlar.

Öztürk Ailesi Almanya’da yaşarken Türkiye onların işlerini umumi vekaletname ile Taştan Öztürk adlı yeğenleri yürütmeye başladı. Daha Sonra Gülizar Öztürk ve eşi Türkiye’ye kesin dönüş yaptılar.

Eşini 2007 yılında kaybeden Gülizar Öztürk eşinin kardeşinin oğlu olan Taştan Öztürk’e işlerini yaptırmaya devam etti. Daha sonra Taştan Öztürk, Gülizar Öztürk’ü kendisine yoğun ilgi göstererek aşık etti ve imam nikahı ile evlendi.

Gülizar Öztürk’ün 5 Milyon lirayı aşan servetini ve aylık 15 Bin TL’li gelirlerini yönetmeye başladı ve zamanla tüm serveti kendi ve arkadaşlarının üzerine geçirdi. Gülizar Öztürk’ün birkaç ay önce aniden ortadan kaybolması ile Almanya’da yaşmaya devam eden çocukları Türkiye’ye gelerek annelerini aramaya başladılar.

Müge Anlı’nın programında kamera karşısında açıklamalar yapan Taştan Öztürk, canlı yayınlar sırasında da programa bağlanarak hiç biri bir öncekini tutmayan açıklamalar yapmaya devam etti.

Bütün şüphelerin üzerinde yoğunlaştığı Taştan Öztürk’ün her açıklaması kendisini yalanlamaya devam ederken, telefonla canlı yayına bağlanan bir çok görgü tanığı da Taştan Öztürk’ün her söylediğini yalanladı.

Öz amcasının kendisinden 12 yaş büyük olan dul eşini baştan çıkartıp servetini ele geçiren Taştan Öztürk’ün Gülizar Öztürk’ün kaybolmasındaki rolünü Ankara polisi araştırmaya başladı.

Müge Anlı, bu sabah canlı yayında Gülüzar Öztürk’ün nasıl öldürüldüğünü açıkladı. Ankara Emniyet Müdürülüğü Cinayet Masası ekipleri cinayetin ayrıntılarını ortaya çıkardı. Taştan Öztürk, Gülizar Öztürk’ü evde para yüzünden tartıştıktan sonra boğarak öldürüp sonra cesedi bir battaniyeye sararak bağ evine götürdüğü ve orada Gülizar Öztürk’ün cesedini 12 parçaya bölerek kazdırdığı dört metrelik çukura gömüğünü itiraf etti.

Taştan Öztürk, Ankara Emniyeti tarafından tutuklandı.

Haber Kaynağım :