GLAMOUR DERGİSİ TARAFINDAN HER YIL VERİLEN “YILIN KADINLARI” ÖDÜLLERİ, NEW YORK’TA SAHİPLERİNİ BULDU!..


Amerikan Glamour dergisi tarafından her yıl verilen “Yılın Kadınları” ödülleri, New York’ta sahiplerini buldu. Törende en büyük alkışı hiç kuşkusuz 81 yaşındaki şair Maya Angelou topladı. Angelou’nun isminin açıklanmasıyla birlikte ayağa fırlayan pek çok davetli gözyaşlarına boğuldu.

Ödülünü eski ABD Başkanı Bill Clinton’ın elinden alan Angelou, “Herhalde önceki hayatımda harika bir şey yapmış olmalıyım” açıklamasında bulunarak salonda duygusal anlar yaşattı. Bir başka yılın kadını seçilen ünlü isimse geçtiğimiz aylarda kendisi gibi tanınmış bir müzisyen olan erkek arkadaşı Chris Brown’dan gördüğü şiddet ile gündeme gelen dünyaca ünlü pop müzik sanatçısı Rihanna oldu.

Gecede yılın kadını ödülünü kucaklayanlar arasında bir de modacı vardı. Paul McCartney’nin kızı, tasarımcısı Stella McCartney, ödülünü The Beatles grubunun üyelerinden John Lennon’ın dul eşi Yoko Ono, George Harrison’ın dul eşi Olivia ve Ringo Starr’ın karısı Barbara Starkey'den aldı.

Gazeteport'ta yer alan habere göre;tenisçi Serena Williams’ın ödülü ise süpermodel Tyra Banks verdi. ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Susan Rice da Başkan Obama tarafından video aracılığıyla tebrik edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR RIHANNA’NIN VOGUE DERGİSİNE VERDİĞİ YÜREK HOPLATAN KARELERİ İÇİN TIKLAYIN

Haber Kaynağım :